چه کسانی باید برای واریس زالو درمانی کنند؟

زالو درمانی تا چه حد برای واریس موثر است؟ دلیل به وجود آمدن واریس این است که شریان‌ها (سرخرگ) وظیفه دارند خون اکسیژن دار را از قلب به سایر بخش‌های بدن برسانند. از طرف دیگر، وریدها (سیاهرگ) خون بدون اکسیژن را برای تصفیه به قلب انتقال می‌دهند؛ این حرکت خلاف جاذبه بوده و به مرور زمان فشار زیادی به وریدها وارد می‌شود، به خصوص به دلیل سن و عواملی مانند بارداری.

در نهایت این امر به واریس منجر شده و در صورت عدم درمان می‌تواند عوارضی مانند: لخته شدن خون را به همراه داشته باشد. در این مقاله سعی ما براین است که درمان واریس با زالو را مورد بحث و بررسی قرار دهیم، با ما همراه باشید.

درمان واریس با زالو

سال‌هاست که از زالو برای درمان واریس در جوانی یا حتی میانسالی استفاده می‌شود. اعتقاد بر این است که وقتی زالو به بدن می‌چسبد، ابتدا پوست را گاز می گیرد اما دردی ایجاد نمی‌کند چون نیش زالودارای بی حس کنند است. زالو بین 20 تا 40 دقیقه خود را به پوست می‌چسباند. گفته می شود که بزاق زالو خواص رقیق کنندگی خون را دارد که به جلوگیری از لخته شدن خون کمک کرده و در عین حال لخته های خون را رقیق می‌کند. در نهایت استفاده از زالو به جریان یافتن بهتر خون و مواد مغذی در سراسر بدن کمک خواهد کرد.

واریس با زالو درمان می شود

چه کسانی باید از زالو درمانی برای واریس استفاده کنند؟

واریس ها باید درمان بشوند زیرا، واریس می‌تواند به مشکلات دیگری مانند: زخم و خونریزی منجر شود. بیمار می‌تواند از روش های غیرجراحی برای درمان آن استفاده کرد. استفاده از زالو به عنوان یک روش درمانی طبیعی برای رگ های واریسی کاملاً تأیید و پذیرفته شده است.

کسانی که از جراحی و درمان با لیزر می‌ترسند، می توانند از درمان با زالو استفاده کنند.

با مکیدن خون توسط زالوها، فشار خون جمع شده در قسمت پایینی پاها کاهش می‌یابد. ممکن است خونریزی چند ساعت پس از جدا شدن زالو از بدن ادامه یابد اما جدی نیست.

یکی روش عالی درمان خانگی واریس در خانه استفاده از زالو است. نکته حائز اهمیت این است که زالوها را بایستی بعد از مدت زمان مورد نیاز بردارید. در این مرحله، زالو به دلیل خونی که مصرف کرده اندازه بزرگ‌تری نیز خواهد داشت. معمولاً زالوها را به قسمت اصلی مشکل دار می چسبانند تا فشار را به طور ایمن و سریع تسکین دهند.

این روش برای درمان واریس پا شدید به کار می‌رود و پس از انجام زالو درمانی، رگ‌های پاها به حالت عادی درآمده و می‌توانند وظیفه انتقال خون بدون اکسیژن را به راحتی انجام دهند. این روش درمانی هیچگونه عارضه یا عوارض جانبی ندارد.

زالو درمانی واریس یک درمان طبیعی است که در برخی موارد موفقیت آمیز بوده و توسط بسیاری از مؤسسات مورد استفاده قرار می‌گیرد. اینکه زالوها بدون هیچ گونه برش جراحی می‌توانند به بدن راه پیدا کنند، قطعاً یکی از مهم ترین مزیت های این روش است؛ زیرا بسیاری از افراد از جراحی اجتناب می‌کنند مگر اینکه کاملاً ضروری باشد.

اما توصیه ما این است که قبل از هرگونه درمان به دکتر واریس در غرب تهران مراجعه کنید و تحت نظر پزشک درمان شوید.

زالو و رگ های واریس

خطرات درمان واریس با زالو چیست؟

در اینجا برخی از عوامل خطر وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند:

  • عفونت‌ها: زالو می‌تواند باکتری را وارد جریان خون کند و خطر عفونت را افزایش دهد.
  • عکس العمل‌های آلرژیک: ممکن است برخی از افراد به بزاق زالو واکنش‌های آلرژیک داشته باشند و دچار قرمزی، تورم و خارش شوند.
  • خون ریزی بیش از حد: احتمال خونریزی طولانی بعد از زالو درمانی در کسانی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می‌کنند، وجود دارد.
  • هماتوم: درمان واریس با زالو می‌تواند باعث کبودی و هماتوم شود.
  • انتقال بیماری‌ها: این اتفاق نادر است اما اگر زالوها به درستی تهیه نشده باشند، ممکن است ناقل بیماری‌هایی باشند که جریان خون را آلوده می‌کنند.

غذاهایی که برای واریس خوب نیست

غذاهایی که باید اجتناب کرد:

غذا های مفید برای واریس

برای درمان واریس چه بخوریم؟ غذاهای مفید برای واریس شامل:

نویسنده:

دکتر عبدالوهاب برادران

دکتر عبدالوهاب برادران، متخصص قلب و عروق ، فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی ( اقدامات مداخله ای قلب ، آنژیوگرافی ، آنژیوپلاستی ) و متخصص درمان واریس با سوابق درخشان تحصیلی و حرفه ای از قبیل رتبه های برتر، دانشجوی نمونه، عضویت در هیات علمی دانشگاه تهران، فلوشیپ آنژیوپلاستی و مدیریت بنیاد قلب سالم، خدمات ارزشمندی در زمینه های مختلف پزشکی مانند اکوقلب، آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و درمان واریس ارائه می نماید.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید

مقالات مشابه